
Yapay Zeka-Veri Bilimi Eğitim Kampı
Eğitim Sonrası Destekler
Katılımcılarla Birebir Görüşmeler
Zoom üzerinde canlı derslerin tamamlanmasından sonra 2 aylık "Bitirme Projeleri" aşamasına geçilir. Bu aşamada eğitmen, dersler haricinde, her katılımcı ile “Office Hours” dediğimiz 10 dakikalık görüşmeler yapacaktır.
Bu bölümde;
-
Bilimsel araştırma konuları,
-
Kişisel kariyer için anlaşılmayan konular,
-
Mesleki sorular,
hususları görüşülecektir.
Sertifika
Sertifika Şartları;
1. Devam Zorunluluğu: 16 günlük canlı derslerin en az 14’üne canlı katılım şartı vardır. Ayrıca katılım sağlanamayan 2 günlük derslerin videodan izlenmesi ve ders esansında işlenen projelerin de yapılması gerekir.
2. Proje Bitirme Başarısı: Katılımcı, proje ödevlerinin en az %80’ini başarı ile sonuçlandırması gerekir.
Devam zorunluluğu ve proje bitirme başarısı şartlarını sağlayan katılımcılar, sertifika almaya hak kazanacaklardır.
Programı başarıyla tamamlamış ve sertifika almaya hak kazanmış katılımcılara, Ayyıldız Danışmanlık logolu ve Eğitmen imzalı sertifika verilecektir